Viikonloppu on mennyt koirien kanssa lötkötellessä. Lumi on täältä sulanut kokonaan pois, joten taas on operaatio-pesu edessä jokaisen ulkoulun jälkeen. Kauheasti ei olla edes viitsitty ulkona olekella, kun on niin inha sää. Yök. Ollaan siis herkuteltu kotona ja omistaja on katsonut leffoja ja yrittänyt tehdä kouluhommia. Paino sanalla yrittänyt.Tuuba on vähentänyt syömistään. Taitaa pojalla olla pahin kasvuvaihe ohi. Jos nyt kuitenkin muutamia senttejä tulisi korkeutta lisää. Ja massaakin saisi tulla. Lapsi on edelleen hoikka. vaikuttaa siltä, että Tuuba alkaa kyllästyä Hill'ssin penturaksuihin. Vielä neljä kuukautta aion kuitenkin tuttua merkkiä syöttää. Sitten etsin jonkun hiukan edullisemman ja pennulle maistuvamman merkin.
   Tuuba on pitänyt pari kertaa kapulaa suussa. Meillä tulee kyllä menemään paaaaljon aikaa kunnon otteen harjoitteluun kapulan pidossa. Tuuba kun mieluusti ottaa kapulan syvälle suuhun premolaari ja molaari -alueelle ja siellä sitten pyörittelee ja jäystää kapulaa. Ei hyvä.

   Myös ikäviä asioita tapahtuu. Bongasin tänään Musselta toisen lonkan päältä ison patin. Se on noin kämmenen kokoinen ja tuntuu liikkuvan ihon alla. Elän toivossa, että se on rasvapatti, eikä mitään sen pahempaa. Musse kyllä jo lähentelee 11-vuoden ikää, joten eihän sitä voi tietää... Vanhalla herralla taitaa olla myös esinahantulehdus. Kaikkea se ikä teettää... Äiti lupasi soittaa huomenna eläinlääkäriltä antibiooti ja samalla kysyä patista ja onko eläinlääkäriajan varaamisella kiire. Turussa ei varmasti ehditä eläinlääkärille ja keskiviikkona Musse lähtee vähän yli kahdeksi viikoksi Jyväskylään ja tulee sitten veljeni kanssa jouluksi Vaasaan. Nyt siis pitäisi tietää, pitääkö eläinlääkäri varata jo Jyväskylään, vai mennäänkö tutulle eläinlääkärille Vaasaan. Saas nyt nähdä. Ei ole ollenkaan kivaa tämmöinen. :(


2106792.jpg

Musse kesällä agilitykentällä. Herra on tainnut käydä uimassa.


2106797.jpg

Vastakynitty


2106799.jpg

Jos en vahdi tässä saattaa emäntä mystisesti kadota kesken vessareissun... Koiran logiikkaa. :) Ihana Musse.