Takana sunnuntai näyttelyn merkeissä. Liikkeelle lähdettiin kymmenen maissa. Hannele haki Tuuba kanssa minut ja Niinan ja siitä suuntasimme messukeskukseen. Hannele esitti koiran ja minä vain katselin.
   Kauhean jännitttävää oli. Ensimmäisessä kehässä Tuuba käyttäytyi oikein hyvin. Tuloksena ERI, ROP ja KP. Hauvan tullessa kehästä ryntäsin aivan liikuttuneena taputtelemaan tätä. Kyllä siinä aivan kyynel tuli silmaan. Heh. Näin vakava juttu on pentunäyttely. :)
Ryhmäkehässä keskittyminen alkoi pieneltä pojalta herpaantua. Kello oli jo puoli neljä ja koko päivä oli odoteltu. Riekkumiseen tottunutta rakkia alkoi siinä vaiheessa jo kyllästyttää. Ei olisi millään tahtonut seisoa ja kulkukin oli mielenkiintoista katsottavaa. Itse kuitenkin olin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin Tuuba jaksoi. Ensimmäisestä karsinnasta päästin jatkoon ihan seitsemän parhaan joukkooon kasi ryhmässä. Tuomarin valitessa neljä parasta oli Tuuban aika poistua kehästä.
   Tosi hyvin meni mun mielestä ekakasi näyttelyksi. Hyvä Tuuba. :D

Tuomarina oli Pekka Teini ja tässä kommentit meidän riiviöstä:
Tyypiltään erinomainen pentu. Sukupuolileima kunnossa jo nyt. Tyypikäs pää. Hyvä kuono-osa. Hyvä kaula ja eturinta. Hyvä lantion mitta ja hännän kiinnitys. Hyvä ryhti. Valmiin oloinen pentu ja hyvä, ettei ole vielä tätä voimakkaampi.

Tuuba taitaa olla melkoinen jätkä. Toivottavasti siitä ei kuitenkaan tule mieletään aivan uroiden uros. Tyypikäs pää... :P


Päivän kuvasaldoa kasvattajalta.

2034480.jpg
Vallan mehevä peppu

2034481.jpg
Komea mies kerrassaan


Nyt on sitten mietinnässä seuraava näytelmä tälle herralle. Ehkäpä tammikuussa Turun Top Dog Show'hun. Mahdollisesti. Itse oon ainakin menossa sinne hommiin ja ilmeisesti siitä huolimatta voisin itse ilmoittaa omankin koiran mukaan. Siihen mennessä opettelen kyllä esittämään kakaran itse! varmasti, varmasti... Juh.