Oltiin Educariumin takaisella kentällä vesikoirien tokotreffeillä. Tottistelemassa olivat Tuuba ja melkein vesikoira (kultainennoutaja) Siiri omistajineen. Eilen pyysin Siirin emäntineen mukaan, kun hekin ovat innokkaita tokoilijoita (siis paljon innokkaampia kuin me). Siiri kisaa voittaja-luokassa, joten  saatiin oikein asiantuntevaa palautetta. Paikan päällä käväisi myös 9-viikkoinen perro-poika Touko. Syötävän suloinen karvapallero. Tuubankin mielestä Touko näytti maukkaalta, sillä keskittyminen oli aivan nollassa vauvan ollessa näkyvissä. Touko kuitenkin vain käväisi ihastuttamassa koko kansaa :), joten pienen pojan lähdettyä kotiin lämpimään meidänkin yhteistyö parani.
   Otettiin luoksetuloa ja seuraamista. Näihin saatiin monia hyviä vinkkejä, joita aiotaan hyödyntää. Kuulemma meidän yhteityö on kivan näköistä (näyttää siltä, että koirasta on kivaa tehdä asioita mun kanssa), mutta hiomista ja harjoiteltavaa on vielä PALJON. Kappas vaan. ;)
   Harjoittelun jälkeen käveltiin vielä koirapuistolle ja päästettiin koirat riekkumaan. Ja sitten haettiin Musse kotoa ja palattiin vielä kentälle, jolle oli unohtunut Siirin mamman huivi. Heh. Tumpeloita oomme kaikki. :) Mutta onneksi Siiri pelasti kentältä hanskan, joka meinasi unohtua sinne. Hyvä Siiri!

Pentutokosta meillä on läksynä lelun nouto. en taida kuitenkaan harkata sitä. Opetan vain Tuubaa pitämään kapulaa suussa. Juu. Niin ja huomenna on Turun seudun kääpiökoiraharrastajien koulutusohjaajien suunnittelukokous. Josko rupeaisin taas vetämään agiharkkoja. Saas nyt nähdä. Ja Tuubahan tosiaan on kääpiökoira. :D