...että Tubulukselta lähti turkki. :) Ihanata. Poika on vaikuttanut siltä, että uusi kevyt look on mieleen. Painiessa kaverit ei enää saa hampaillaan turkista kiinni, joten Tuuba uskoo olevansa voittamaton. Voimaa. Melkoinen laiha rotta sieltä kaikkien karvojen alta paljastui. Kuvat eivät näytä aivan koko totuutta.

Myös ruoka on alkanut maistua. Tähän ei kuitenkaan ole syynä turkin lähtö. Minä olen hölmönä pitänyt Tuuballa ruokaa koko ajan saatavilla... Viikonloppuna Hannele neuvoi, että jos tarjottua ruokaa ei heti syödä, niin tulee se ottaa sitten koiralta pois. Ja seuraavan kerran sapuskaa saa vasta uuden ruokavuoron koittaessa. Siihen asti pitää sitten odotella nälissään, jos ei ole muona maittanut ajoissa. Tämä alkaa jo jotenkin toimia. Ensimmäistä kertaa aikoihin Tuuba söi iltaruokansa kokonaan ja nuoli vielä kupinkin. Hieno homma.

Meillä koittaa nyt melkoinen näyttelytauko. Ainakin seuraavat kaksi vuotta saadaan kasvatella show-tukkaa, mutta eiköhän me johonkin mätsäriinkin eksytä... Nyt keskitytään vain tokoiluun ja agiliitoon. :D Kivaa.

Tänään Tuuba pääsi pelolle riekkumaan Pihla-dobberin kanssa. Myös Eini oli mukana pitämässä mulle seuraa. ;) Ja huomenna on edessä pienet tottistreenit. Mennään taas Elinan ja Siirin kanssa treenaileen. Määränpäänä uskon olevan metsämäen raviradan parkkipaikka. Se kun on mukavasti aurattu.

 

Sitten vielä joitakin kuvatuksia, joihin minäkin satuin eksymään. :)

 

Sivuprofiili, jossa Tuuba näyttää paljon todellista muhkeammalta. Niin kuin minäkin. ;)

 

"Onks mun ihan pakko?", tuumii Tuuba.

 

 

Jos pussataan, niin sitten pussataan ihan kunnolla!

 

Ransu.