Mentiin tänään Siirin ja Elinan kanssa läheisen koulun kentälle treenaileen. Oltiin eilenkin, mutta ne treenit olen karkottanut mielestäni, koska meidän puuhailut oli niin karmeaa katsottavaa. Musse oli mulla mukana kentälle ja herra HIUKAN häiritsi muiden tekemistä jatkuvalla kiljunnallaan. tänään olin fiksumpi ja jätin ukon kotiin.

 

Tuuban kanssa tehtiin seuraamista, seisomaan jäämistä, maassa makuuta ja luoksetuloa.

Seuraaminen sujui yllättävän hyvin. Ensiksi imutin Tuubaa noin kolme muutaman askeleen sarjaa. Sitten jätin imutuksen pois ja Elinan neuvosta palkkasin Tuubaa hiukan tavallista taaempaa namilla, kun lapsi meinassi edistää. Saatiin pari tosi hienoa neljän askelen sarjaa. Lopuksi riekkulelu suuhun. Tuuballa pysyi vire koko ajan tosi hyvänä, vaikka viime aikoina sen kanssa onkin ollut ongelmia.

Seisominen liikkeestä on vielä vaiheessa. Sain siihenkin hyviä neuvoja. :D

Otettiin kaksi lyhyttä paikallamakuuta. Toisessa Elina toimi liikkeenohjaajana. Maassamakuuaika oli n.15s. Tästä se lähtee.

Otettiin myös kaksi luoksetuloa. Tää liike meillä on melkein valmis. Vielä mulla on pieni käsiapu sivulletulossa.

Koko treenien ajan Tuuba oli TOSI hyvä. Kentällä oli myös pari pikkupoikaa puuhailemassa omiaan. Pojat kyllä kiinnostuneena katselivat koiria, mutta eivät olleet häiriöksi ja kiusaksi. Hyvää häiriötreeniä Tuuballe.

 

Treenien jälkeen napattiin Musse kotoa mukaan lenkille ja lähdettiin Halisten pelloilee kävelemään. Koirat kastoivat sitten talviturkkinsa pois. Tuubaa hiukan jänskätti vesi ja kersa olisi vaan tykännyt lutrata jalat pohjassa. :D Hölmö. Polun varrelta Siiri löysi vanhan linnun siiven. Hyvin omistavainen tämä Siiri-tyttö riistan suhteen. Lopulta Tuuba sai varastettua sen mitä siivestä oli jäljellä itselleen ja jyysti muutamaa sulkaa kovinkin onnellisena. Ei millään olisi tahtonut jätää aarretta ja irti-käskyä toteltiin kovin jähmeästi. Kielloista huolimatta kakara palasi hakemaan aarteen muutamaan kertaan. Lopulta aarteen jämät nostettiin puunoksaan, mistä kukaan ei enää saanut niitä hampaisiinsa. Hölmö Tuuba. Musse uskoi Siiriä yhdestä kunnon ärjäisystä, eikä enää koko loppulenkin aikana kiinnostunut siivestä. Kyllä Musse tietää, että naiset määrää. ;)