Saavuttiin Tuuban kanssa keskiviikko-iltana viettämään pääsiäislomaa Vaasaan. Ja epätoivo iski heti kun astuin ovesta sisään ja näin Mussen. Porukat on TAAS syöttänyt sen niin paksuksi, ettei mitään rajaa. Kuinka vaikeaa on olla antamatta puolia omasta leivästään koiralle??? Ei kovin.

No, Musse lähtee taas mukaan Turkuun, joten vanhalle Herralle on tiedossa laihdutuskuuri. On se vaan kauheaa, kun aina mun kanssa ollessaan joutuu olemaan nälissään. Myös Mussen uusi personaltrainer (Tuuba-mies) tulee pitämään huolen, että ukko saa liikuntaa tarpeeksi. Way to go, Tuuba!!!

Eilen sitten käytiin eläinlääkärillä. Tuuba sai yksivuotis-rokotukset ja Mussen yleiskuntoa tsekattiin, kun herra on ruvennut yskimään. Vanhuksen sydän ja keuhkot kuulostivat oikein terveiltä, eikä mitään vikaa löytynyt. Myös Tuuban vehkeet tarkastettiin. Edelleen on sitä rakkulaisuutta peniksessä, joten lapsi saa taas toisen pippelinpuhdistus-kuurin Specicarella. Hohhoi. Ilmeisesti nämä rakkullat johtuvat nuoren koiran vielä keskeneräisestä limakalvojen immuunipuollustuksesta. No, haen taas ainesta apteekista ja ruvetaan lotraamaan.

Vielä pääsiäisen kohokohta odottaa Tuubaa. Kauan odotetut treffit ihanan Sylvi-neidon kanssa. :D

Sunnuntaina sitten lähdetään Johannan ja Figon kanssa ajelemaan kohti Turkua ja  maanantaina menen ATT-areenalle pällistelemään ykkösluokkien kisoja. Kivaa. :)