Käytiin kotihallilla kisailemassa sunnuntaina. Vuorossa oli taas kaksi agirataa ja tuomarina Esa Muotka. Pidin esan radoista tosi paljon. Oli haasteellisia kohtia, mutta kaiken kaikkiaan radat olivat hyvin loogisia. Siis: TYKKÄSIN.

 

A-kisasta vedettiin kymppi. En ohjannut vaan oletin. Ihan omia mokia siis.

A-rata

 

B-kisassa saatiinkin sitten hylly. Ja niin vietävän harmittava hylly. Vipalle esteelle asti nousunollaa pukkasi, mutta minäpä lopetinkin ohjaamisen liian aikaisin ------> koira juoksee viimeisen esteen ohi ja hyppää sen takaisin päin. Hyvästi kakkosluokka. Mutta kyllä meillä vaan oli niin kivaa! :D Itse pitää vaan nyt tsempata, kun molemmilla radoilla päästin Tuuban viimeisen esteen ohi. Hyi mua. mutta Oli se Tuuba vaan niin taitava. :)

B-rata

 

Hannele siskontyttöineen kävi katselemassa meidän toilailua. :D Mukana oli myös Tuuban veli Taco. Oli se vaan niin saman oloinen kuin tuo mun kakara. Uudenvuoden jälkeen munansa löytänyt Tuuba olisi mieluusti pullistellut veljelleen. Heh, on se vaan niin kakswee.

 

Syksyllä tuuba oli kehittänyt itselleen kotonayksinhaukkumis-ongelman. Tämä ratkaistiin sitruunapannalla ja tähän asti onkin sitten ollut rauhalliseloa. Edes tuhoilua ei ole tapahtunut, kun tyyppi ei ole saanut kiihdytettyä itseään karjumalla. Eilen kotiin tullessa odotti kuitenkin kiva yllätys. Hellan levy päällä ja vaatekomeron edestä oli lattian muovimatosta revitty pala irti... Mitä se oikeen puuhaa yksin ollessaan????? No nyt on lieden sulake irrotettuna ja epätoivoisesti liimailin kenkäliimalla lattiaa kasaan. Joku saa kyllä tulla korjaamaan nämä tuhot. Eli siis isäpuoleni. :D Tervetuloa kylään.

Lieneekö tämä protestointia hullun pitkistä koulupäivistäni. Tätä nykyähän lähestulkoon asun laitoksellamme... Toivottavasti ensi syksynä on kevyempää.

 

No me jatketaan sitä nollan metsästystä taas ensi viikonloppuna. Tarkoituksena on suunnata käväisemään kotona pohjanmaalla ja samalla käydä mölleilemässä seinäjoella kisoissa. Mitäköhän siitäkin tulee. :P