Käytiin viime lauantaina janakkalassa kisoissa. Matkaseurana oli treenikaverit Tiina+koiransa Ara ja Aila (joka siis on ihminen) ihan vain maskottina. :P

Ara ja Tiina saivat hienosti kolmannen nollansa ykkösissä ja tällä kertaa reilusti alle ihanneajan. Onne paljon! meille siis tarjotaan huomenna treeneissä kakkua ja kahvia. Jesss.

Tuuban kanssa me ei sitten oltu aivan niin loistavia. Molemmilta radoilta käytiin vetämässä hyllyt ja vielä lähestulkoon samoissa kohdissa. Kummallakaan radalla ei päästy neljättä estettä pidemmälle. :P Sössin alkuhyppypyöritykset. En vain osannut, enkä luottanut koiraan. Molemmilla radoilla jätin myös kepeille viennin puolitiehen. Hyi mua. Tuuba kuitenkin oli taas kerran liekeissä ja aivan mahtava.

Mutta sii for joor self.

Agi-rata eli A

Hyppäri eli B

 

Seuraavan kerran mennään kisoihin varmaan ensi kuun puolessa välissä Tampereelle. En ole vielä aivan varma, montako starttia otetaan. Neljä olisi tarjolla. Muutenkaan en ole oikein varma, paljonko saadaan kisattua lähiaikoina. Mä olen nimittäin aivan PeeAa.  Todella köyhä. On se kumma,  miten nää opiskelut häiritsee mun harrastamista. Vie aikaa, eikä palkka ole kummoinen. :P Ehkäpä ilmaisella työllä maksan valtiolle koulutukseni takaisin... Heh, valivali.