Kennelyskät alkaa nyt olla yskittynä. Molemmat koirat tietysti sairastuivat, mutta onneksi oireet olivat vähäiset ja lievät. Tuuba yski päivän verran limaklönttejä ja Mutru yski kaksi päivää (rasituksessa eli pissakävelyillä tai Tuuban kanssa riehuessaan). Ensiviikon alussa on terveitä päiviä takana kahden viikon verran ja voidaan taas alkaa harrastaa. 

Mutrulla piti olla viime viikon tiistaina rokotukset Kissakoiraklinikalla, mutta siirrettiin niitä yskän takia viikolla eteenpäin. Ensi tiistaina tulee pennulla 13viikkoa täyteen ja samana päivänä saa piikin niskaan. Tuubakin pääsee keskiviikkona piiiitkästä aikaa aksaamaan Elinan treeneihin, perjantaina on Esan treenit ja sunnuntaina 26.2.2012 on sitten TSAUn kisat. Ilmoitin Tuuban kaikkiin neljään lähtöön, joten saa nähdä kestääkö oma ja koiran kisakunto. Tätä ennen pisimmät päivät ovat olleet kolmen startin mittaisia.

Tässä talossa asuu tällä hetkellä hyvin tylsistyneitä koiria. Tuuba ei ole päässyt harrastamaan ja lenkit ovat olleet vain lyhyitä pissatuksia. Tänään aion uskaltautua viemään Tuuban hölkkäämään. Itsekin olen päässyt laiskistumaan, kun koiraa ei ole tarvinnut juoksuttaa. Mutrua tylsistyttää, en ole paljoa uusia asioita ehtinyt sille opettaa ja aksaakaan se ei ole vielä elämänsä aikana saanut koettaa. :P Mitä nyt jotain arkielämän sääntöjä ollaan harjoiteltu. Kai tämä treenielämä tästä aktivoituu, kun saamme taas käydä halleilla.

Tulen jatkossa maksamaan itseni kipeäksi, mutta ilmoitin Mutrun ja Tuuban nyt kevääksi Kelpokoiran agilitykursseille. Mutru pääsee helmikuun lopussa alkavalle Elina Jänesniemen alkeisagilityyn (meidän osalta tulee kyllä olemaan ihan pentuaksaa) ja Tuuba ratakurssille, jossa kouluttajina vuorollaan Janita Leinonen, Jaakko Suoknuutti ja Timo&Tuulia Liuhto. Ja tietty käydään Tuubiksen kanssa perjantaisin Esan treeneissä. :) Tekemistä siis riittää koirarintamalla.