Ollaan taas treenattu näyttelyä varten. Harkoissa alkaa ravi sujua yllättävän hyvin. Jätkä on tainnut ymmärtää, että nakkia saa ahtaaseen kitaan silloin kun ei pompi. Pystyin jo ottamaan hölkkäaskelia ilman riehuntaa. Kulku meni hyvin nätisti. Seisomisasennossa vaikuttaa kuitenkin tulleen takapakkia. eilen oli täysin mahdotonta seistä paikallaan. Oli inhottavaa, kun yritin pitää herraa ryhdissä pannan avulla. Oli inhottavaa, kun asettelin takajalkoja. Oli inhottavaa, kun ei saanut riekkua muiden harkkaajien kanssa... Aina välillä tulee unohdettua, kuinka nuori Tuuba oikeasti on.

Meille on iskenyt jonkinlainen tuholainen. Tänään oli jyrsitty keittiöntuoleja, ompelukorinkahvaa oli SYÖTY ja rintaliivit olivat saaneet kyytiä = kuolaiset ja  kaarituet irrallaan. Että silleen.

Tällä hetkellä treenaamme näitä: luoksetulon perusasento, maahanmeno ja istuminen  (näissä  myös paikallaan olo), kontakti, seuraaminen ihan alkutekijöissään ja patukalla leikkiminen. Leikkimiseen me pääasiassa keskitymme. Toivon tosiaan, että osaan tehdä leikkimisestä Tuuballe kelvollisen palkkion. :D