Tällä viikolla ollaan Tuuban kanssa matkusteltu oikein olan takaa julkisilla liikennevälineillä. Onneksi Tuuba on tässä hommassa niin Pro, ettei ongelmia ole. Junaan tai bussiin tultaessa tyyppi etsii oman paikkansa mun jaloista ja istuskelee/makoilee rauhassa. Vieraista Tuuba ei pahemmin perusta. Hyvä niin.

Maanantaina harrastettiin extreme-matkailua Littoisten kautta Tuulissuolle. Bussilla siis kuljettiin ja suuntana oli meille agin alkeiskurssin vipat harkat. Kaksi kertaa olisi vielä jäljellä, mutta me ei niihin päästä, kun meikäläisellä alkaa jo ensi maanantaina kesätyöt Vaasassa. Menen hammashoitajaksi Mustasaaren terveyskeskukseen. Huisin jännää. :O Toivottavasti opin rutiinit nopeasti ja edessä on kiva kesä työn ja treenauksen parissa. :D

Tiistaina mentiin Mynämäelle Hannelen luo kylään, tälläkin kertaa kuljimme bussilla. Tuuba sain hienon portugeesitrimmin. :D Peppu on kyllä nyt niin kiiltävä ja kalju kuin voi olla. Sanoisin, että kerrassaan keimaileva peppu!Oon ajatellut Tuuban olevan jo hyvin kehittynyt ja aikuinen, mutta kyllä tyyppi näytti Hannelen koirien rinnalla rimppakintulta teiniltä. :D Vielä pitäisi vähän kerätä sitä massaa... Nautittiin kesäisestä ilmasta, Tuuba tutustui koiralauman sääntöihin ja kissaan, ja minä nautin pullaa, keksejä ja kahvia ainakin kolmen ihmisen edestä. Slurp. :P

Torstaina sitten huikattiin Turulle hyvästit kesäksi ja lähdettiin junalla Jyväskylään serkkua juhlimaan ja isää tapaamaan. Matka kotoa junalle ja junalta bussille Jämsässä oli silkkaa kidutusta. Olin pakannut VALTAVAAN laukkuun VALTAVASTI vaatteita ja muuta tarpeellista koko kesää varten. Nyt on toinen olkapää ihan mustelmilla laukun kannosta (erityisen ihanaa pukea ylleen huomenna spagettiolkaiminen mekko, I didn't see this coming). Bussissa ja junassa Tuuba oli onneksi oma itsensä eli varsinainen coolio. Kiitos Tuuba! Jopa konduktöörikin taisi ihastua poikaan melkoisesti. :D Kävi useampaankin kertaan rapsuttelemassa. Mutta kuka voisikaan vastustaa komeaa etelän miestä???

Huomenna sitten YO-juhlinnan jälkeen suunnataan junalla kohti Vaasaa. Siellä saadaankin auto taas käyttöön, joten adios bussit ja junat hetkiseksi. Sunnuntaina olisi vielä tarkoitus treffata Sylvi ja Riikka treenien merkeissä. Ja tokihan lasten (vai teinejäkö ne jo on) pitää päästä painimaan.

 

Agista sen verran, että kesällä on suunnitelmissa treenata muutaman kerran viikossa. Aion pantata itselleni avaimen VASsin kentälle niin voidaan sitten käydä treenailemassa omia aikojamme, kun ei olla missään ryhmässä. Kaikkia esteitä ollaan mielestäni kokeiltu, mutta kaikki on myös ihan vaiheessa. :D Putki ja hyppy sujuvat jo melko hyvin. Saas nähdä, mitä kesä tuo tullessaan.

 

Ps. Kuka antaa kukkakauppansa nimeksi Mynä-kukka? Tää nimi on tuottanut mulle niin paljon hyviä hetkiä. :D