Miksi joka päivä on tuhotta va jotakin??? Ymmärtäisin kyllä sen, jos tuhottu esine olisi jotain iiiiihanaa, mutta nykyään esineet tuntuvat olevan todella absurdeja. Yksinolonsa aikan Tuuba joutuu oikein keksimällä keksimään jotain tuhottavaa. Aina kun luulen, ettei jäljellä ja kakaran tavoitettavissa ole enää mitään, keksii se jotain aivan uutta. Onko tämä jonkinlainen sairas peli, kysyn vaan??? Tänään kiltti pikku piski oli syönyt naulakossa olleesta takistani kaksi nappia. Siis ihan oikeasti SYÖNYT. Toisen napin paikalla oli jäljellä vain lankahapsu, mutta toisesta oli jään jopa pala muovia jäljelle. Siinä se napin keskusta killui paikallaan, vaikka suurin osa napista oli mystisesti kadonnut. Rikospaikalta ei löytynyt lainkaan todisteita tai johtolankoja. Ei edes yhden yhtä muovinmurua. Millaisen nuorisorikollisen olenkaan onnistunut kasvattamaan?

 

   Itse kävin tänään suu- ja leukakirurgilla tarkastuksessa. Olen jo jonkin aikaa tuntenut alaleuassani kielen alla leukaluunreunassa pienen (ehkä puolet herneen koosta) patin. Ei siinä mitään, patti on ihan normaalin värinen ja aivan siistin näköinen. Suupatologian opettajamme on kuitenkin onnistunut pelottelemaan meitä suusyövän vaarallisuudesta ja korkeasta kuolleisuudesta, mikä ainakin saa minussa aikaan valtavaa vainoharhaisuutta. Siinä sitten sydän kurkussa odottelin vuoroani ja lääkärille päästyäni asetuin hammaslääkärin tuoliin vapisten. No mitäs sieltä sitten löytyykään: sylkirauhanen. Aivan tavallinen sylkirauhanen. Nyt on kyllä hiukan rajoitettava tätä itsensä diagnosointia. Tämän kuun aikana ole diagnosoinut itselläni jo lymfooman, imusolmukkeisiin levinneen melanooman ja suusyövän. Hmph.

 

  Sitten mielenkiintoiseen aiheeseen. Amerikan yhdysvalloissa on nyt uusi presidentti. hienoa. Ja mielenkiintoisen aiheesta tekee uuden presidentin lemmikkisuunnitelmat. Obama on nyt kahden vaiheilla portugalinvesikoiran ja labradoodlen välillä. Itse elän toivossa, että kyseinen perhe päätyisi ottamaan labradoodlen. Jos Obamat päätyisivät portugeesiin, kasvaisi kyseisen rodun kysyntä USA:ssa (ja muuallakin) varmasti kovasti. Tämä taas johtaisi huonoihin yhdistelmiin ja pahimmillaan pentutehtailuunkin ja rodun kannan huononemiseen. Ja tätähän emme toivo. En haluaisi portugeesista uutta dalmatialaista tai pitkäkarvaista collieta.