Mulla on nyt tämä viikko (maanantaita ja tiistaita lukuunottamatta) lukulomaa anatomian tenttiä varten. Vielä en ole saanut mitään luettua, mutta kaikkea muuta ollaan kyllä ehditty puuhata. :)

Tiistaina oli pentukurssin viimeinen kerta. Treenit meni kyllä tosi hyvin. Itsellä oli jo tosi kiva fiilis treeneihin lähtiessä ja se taisi vaikuttaa Tuubankin käytökseen. Tehtiin luoksetulo ensimmäistä kertaa niin, että pentu jäi käskystä istumaan paikalleen ja siitä sitten kutsuin Tuuban eteeni. Tehtiin tämä vain kerran ja sitten harkattiin pelkkää paikallaan istumista. Sekin meni hyvin. Kurssin lopuksi pidettiin myös pikkuinen kisa pentujen kesken. Kuljettiin yhdessä koirien kanssa ympyrää ja koulutusohjaaja antoi joko käskyn pistää koiran maahan tai istumaan. Se koira joka oli viimeiseksi käsketyssä asennossa tippui pois. Tuuba keskittyi hienosti (katse siis nakissa) koko ajan ja meni voittamaan hela hoidon. Hieno Tuuba!! :) Saatiin palkinnoksi violetti ruusuke, jonka keskellä on kuva karvisen Oskusta. Kovin virallista. :P
   Tiistai-iltana koirat saivat myös totutella valtavaan ihmismäärään kodissamme. Minä kun pidin kurssimme tytöille tyttöjenillan niin tupa täyttyi yli kymmenellä kikattavalla nuorella naisella. Ajattelin Tuuban saattavan hiukan kangistella näin ison porukan keskellä, mutta mitä vielä!! Poika kulki tyytyväisenä ympäri asuntoa ihmisen luota seuraavalle ja yritti saada jokaisen leikkimään kanssaan ja heittelemään ällöttävää ja limaista ankkaansa. Oli oikein kaikkien kaveri ja herätti ihastusta jokaisessa. Myös Musse keräsi itselleen oman fanijoukkonsa. Vanha herra keskittyi kuitenkin lähinnä herkkujen ja rapsutusten keräilyyn. :)

  Eilen sitten tultiin Jyväskylään viettämään lomaa ja itsenäisyyspäivää. Ja tietysti lukemaan. Hommaa kuitenkin häiritsevät lukuisat animeboksit ja mangakirjat. Kuinka voisinkaan välttää kiusauksen.

   Mussen esinahantulehdus on nyt hoitovaiheessa. Meillä on antibiootit ja esinahkaa huuhtelen muutaman kerran päivässä laimealla betadineliuoksella ja sen jälkeen vielä vedellä, etteivät koirat saisi nuoltua betadinea. Kaulureita ei meillä vielä ole kummallakaan. Musselle kuitenkin sellaisen voisi hommata. Tähän mennessä koira kuitenkin uskoo hyvin, kun kiellän vehkeiden nuolemisen. Ja lisäksi mulle on kehittynyt sellainen korva, että herään öisinkin, jos kuulen tämän kielletyn toimituksen ääniä. Mihin kaikkeen sitä sopeutuukaan koiriensa takia. Mystisen patin vuoksi meillä on eläinlääkäriaika Vaasassa 22.12. Taitaa kuitenkin Musse tulla vielä muutamaksi viikoksi Turkuun, jotta saan hoidettua tulehduksen ja seurattua pattia.