Lauantaina suunnattiin nokka kohti Hyvinkään koirakylpylää. Mukana olivat perrot Luru ja Zia, Touko, Lilli ja Pinja emäntineen. Matkaan lähdettiin jo aamulla ja hyvin saatin koko päivä kulumaan reissussa.

Kylpylässä Tuubasta kuoriutui VESIPETO. Ensi uittaja vei Tuuban veteen (jätkällä oli toki pelastusliivit päällä :P) ja sen jälkeen minä onnistuin itse viemään kakaran polskimaan. Motivaattoreina veteen menemisessä Tuuballa oli pallo ja Pinja. Kivaa oli. Koko puolituntisen Tuuba kroolasi altaan päästä päähän. Mä olin tosi yllättynyt, että Tuuba yleensäkään suostui ja jaksoi uida niin kauan. Hieno mies. Välillä olisi toki mieluummin jahdannut pinjaa altaan reunalta käsin, mutta kun ohjattiin veteen, niin sittenhän uitiin. :D

Eilen sitten mentiin Einin ja Pihlan kanssa Halisten pelloille. Aurajoki virtaa siinä sopivasti lenkkipolun varrella, joten mikäs siinä koirien lutratessa kuumana päivänä. Uimalareissusta intoutuneena koitin sitten heittää Tuuballe kepin jokeen, josko hän uskaltautuisi menemään sitä hakemaan. Ja pienen empimisen jälkään jätkähän heittäytyi veteen ja kroolasi oikein komeasti keppiä hakemaan. Tämän jälkeen ei ollut asiasta epäilystäkään: uiminen on kivaa!!! Kannatti siis tuo Hyvinkään-reissu, koska aikaisemmin Tuuba ei ole uskaltanut mennä uimaan asti. Aina on pitänyt tassujen osua pohjaan.

Pihla ei niinkään ihastunut vedestä. Jonkin verran neiti kahlaili, mutta kerran plumpsahdettuaan naamalleen veteen, katsoi Pihla paremmaksi pysytellä sopivalla etäisyydellä joesta. :D Voi toista, kun joki melkein söi hänet.

Samaisella reissulla riiviöt yllättivät Einin juoksemalla jalkoihin takaapäin. No, Einiltä meni polvilumpio pois paikoiltaan (kivat teille piskit) ja tyttö kaatui maahan. Minä siinä katselin kauempaa, että mitäs siellä maassa oikein esität, mutta kun Eini ei noussut aloin itsekin vähän huolestua. Pikku säätämisen jälkeen saatiin kuitenkin meidät kaikki melkein ehjinä kotiin asti. Tässähän tuntee itsensä lähes vastuuntuntoiseksi ja itsenäiseksi aikuiseksi... O'ou. Kieltäydyn enää vanhenemasta! ;)