Maanantaina Tuuba käväisi eläinlääkärissä. Hoidettiin kaikki kerääntyneet asiat kerralla, joten saatiin palvelut tukkuhintaa. ;)

Silmätutkimus: Silmät ok, luomirako liian avoin (ei vaikuta koiran elämään, jalostuksessa ei saa yhdistää kahta koiraa, joilla sama juttu) Kaikki siis kunnossa.

Eturauhanen: OK (kakannut pientä kakkaa, joten mietin eturauhasen painavan peräsuolta. Ei ole näin, ruoassa vain on tosi hyvä hyötysuhde)

Korvat: vaativat jatkuvaa puhdistusta, kun ovat niin karvaiset ihan korvakäytävään saakka. Joskus tulevaisuudessa kannattaa harkita korvakäytävistä karvoje poistoa rauhoituksessa.

Rokotus: Rabies ja 4-rokote kunnossa seuraavat 3 vuotta

Eroahdistus: Eläinlääkäri kirjoittu Tuuballe reseptin lääkekuurille, jonka voi sitten itse hakea apteekista. Nimeä en nyt muista, mutta aion vielä tsekata vaikuttavat aineet ja tuollaiset ennen aloittamista. Kuuri kestää kaksi kuukautta ja sen aikana tulee koiraa opettaa yksinoloon. Tuuba aloittaa lääkityksen kesän alussa, kun muutetaan uuteen asuntoon. Näin ei poika ehdi saada minkäänlaisia ahdistuksia siihen uuteen kämppään. Meille tulee siis kesällä kunnon tauko kisailusta ja mahdollisesti agilityilystäkin (en tiedä kiinnostaako Tuubaa esteet enää ollenkaan lääkittynä. Saas nähdä. Tämä eroahdistus on kuitenkin liian iso juttu meidän elämässä juuri nyt. Se pilaa paljon mun ja Tuuban suhdetta ja vie molemmilta tolkuttomasti energiaa. Aiomme siis keskittyä siihen, että koti on ihana paikka ja agility/harrastaminen tulee vasta sen jälkeen.

Muutama kuva syksyltä:

 

 

 

Viimeisenä poika ja isä.